Donderdag 24 januari: informatieavond energiezuinig wonen

Het loont om actief energie te besparen. Bijvoorbeeld door uw woning beter te isoleren, een hoogrendementsketel aan te schaffen en kapotte lampen te vervangen door superzuinige led-lampen. Op donderdagavond 24 januari organiseert 033Energie in ’t Hoogh Landt (Kerklaan 1-3, Hoogland) een informatieavond over energiezuinig wonen.

Tijdens de avond krijgt u informatie over zonnepanelen en zonneboilers en aantrekkelijke aanbiedingen voor hr-ketels en led-lampen. U kunt gratis inloggen in het woningdossier om het energielabel van uw woning op te zoeken. Ook ziet u of het dak van uw woning geschikt is voor zonnepanelen, door een zonnescan te laten maken.

Programma
19.00 uur Inloop met koffie/ thee; Energiemarkt
19.30 uur Opening door Herman Schotman, projectleider 033Energie
19.35 uur Uitleg over warmtescan, zonnescan en woningdossier
20.00 uur Korte film over een energiezuinig gemaakte woning in Amersfoort
20.15 uur Informatie over isoleren, zuinige cv-ketels, led-verlichting en zonnepanelen
21.00 uur Verloting van vijf Plugwise-pakketten (energiemanagementsysteem)
21.05 uur Energiemarkt met o.a. actieaanbiedingen
21.45 uur Afsluiting

033Energie
033Energie is een consortium waarin de gemeente Amersfoort en een aantal bedrijven en instellingen samenwerken aan een energiezuinig Amersfoort. 033Energie geeft betrouwbare informatie, deskundig advies en kan desgewenst complete installaties leveren tegen concurrerende prijzen. Meer informatie: www.033energie.nl.

Bron: Samen duurzaam pagina van de gemeente Amersfoort
[Foto bijeenkomst]
Tijdens de informatieavond is er van alles te doen rond actief energie besparen in uw woning. (foto: Saskia Berdenis van Berlekom)