Gratis entreekaart voor de Wilde Buitendag op vrijdag 28 december!

Alle Eemstromers zijn van harte welkom op de Wilde Buitendag op de Eemlandhoeve in Bunschoten. Het evenement wordt georganiseerd door beebox, partner van Eemstroom. Beebox is een box vol verse streekproducten direct van de boer, die wekelijks bij mensen wordt thuisbezorgd.

Er is op de 28e van 10.00 tot 15.00 uur van alles te doen voor kinderen en volwassenen. Er is een wintermarkt, een foodexpo, de beeboeren zijn aanwezig, beebox kok JW bereidt de heerlijkste hapjes en de kinderen kunnen o.a. vetbollen maken!

De entreekaart voor gratis drankje, gratis hapje en gratis kinderactiviteit (voor 2 volwassenen en 4 kinderen) is af te halen op de Eemstroomstand, die ook die dag aanwezig is. Neem de uitdraai van dit bericht mee, om deze bij de stand van Eemstroom om te wisselen voor de gratis entreekaart.

Locatie: Eemlandhoeve, Bisschopsweg 5b, 3752 LK Bunschoten. Route

Speciale actie voor leden

Wanneer u als lid van Eemstroom een abonnement op de beebox afsluit, zal beebox 1 jaar lang €25,- per kwartaal per abonnee in het Eemstroom fonds storten en samen met u deze bijdrage weer uitkeren binnen de regio.

Ook als u niet kunt komen kunt u toch van deze aanbieding gebruik maken. Vul de Actiecode 2012-eemstroo001 in op het invulformulier van de website www.thebeebox.nl.

Wij heten jullie van harte welkom!!!

Met vriendelijke groet,

Eemstroom, mede namens beebox

Contactpersoon Beebox Amersfoort e.o.

Helma van Schendel, 06-27230917

 

Contactpersoon Eemstroom

René Pie, 06 22 979 147