Ontdek Zonne-energie in de Flint.

Hoe werken zonnepanelen en wat leveren ze concreet op? Deze en andere energie gerelateerde vragen staan centraal tijdens de informatieavond Ontdek Zonne-energie in de Amersfoortse schouwburg De Flint op woensdag 30 mei om 19.30 uur. Eemstroom zal ook vertegenwoordigd zijn en u bent dan ook welkom om langs te komen voor meer informatie en vragen over onze organisatie.

Zonne-energie is in. Wil je zonne-energie ten volle benutten, dan sta je aan het begin van een ontdekkingsreis. Een ontdekkingsreis die loont, want kiezen voor zonne-energie is investeren in woning en milieu. Op de informatieavond schetsen ervaringsdeskundigen, installateurs en aanbieders een beeld van deze reis.

Voor de pauze kunnen bezoekers hun vragen opgeven die daarna worden beantwoord. Ook is er na de pauze de mogelijkheid om een voorstelling mee te maken in het exclusieve Energy Experience Center. Bezoekers krijgen bovendien een speciale aanbieding waarbij zij slechts 6% in plaats van 19% BTW betalen. Aanmelden is gratis en kan via www.ontdekzonne-energie.nl.