Inschrijving Scholen Leusden

Iedere dag een balansdag

Samen met Mees Jaap verschijnt iedere morgen het energieverbruik van de school en de klas. Wat doet onze buurklas? Wat is onze uitdaging en wat is onze beloning?
Een programma dat we samen met de leerlingen, gemeente Leusden, Eemstroom en de scholengemeenschap op gaan zetten!

Lesgeld betaald uit mijn aandeel zon op het dak van de school of korting op je schoolreis

Het beste voorbeeld voor 100% lokale en duurzame energieopwekking is als ouders, kinderen en de school met trots hun eigen energiecentraletje kunnen aanwijzen op het dak van de school. Kinderen leren hoe om te gaan met energie en hoe hun gebruik de omgeving beïnvloed. Als pappa/mama verhuizen dan wordt het rendement gewoon uitgekeerd in spaarpunten die inwisselbaar zijn door heel Nederland!

Schrijf u nu in:

Een aandeel zonne-energie heeft u al vanaf € 250,- met een gegarandeerd rendement van 3% met een looptijd van 8 jaar. Aan het einde van de looptijd krijgt u uw investering weer terug. Tussentijdse verkoop van uw aandeel zonne-energie is enkel mogelijk door deze aan Eemstroom aan te bieden.

Die uw aandeel tegen de initiële investeringswaarde overneemt. Eemstroom behoudt zich het recht om hiervan af te zien.  U kunt geen aanspraak maken bij verkoop op het behaalde rendement tijdens het lopende investeringsjaar.

Uw rendement zal aan het einde van elk investeringsjaar aan u uitgekeerd worden in de door u gewenste vorm, financieël of korting lidmaatschap.

Schrijf u vandaag nog in, Eemstroom zal alle geïnteresseerden uitnodigen voor een bijeenkomst waar een totaal presentatie zal plaatsvinden. Hier zal dan de mogelijkheid zijn om uw voorinschrijving definitief te maken.