Eemlandhoeve, 100% duurzaam, investeerders gezocht

Help mee deze zorgboerderij te verduurzamen! Een aandeel energie brengt je minimaal 3% op!

Eemstroom, Besseling en Proov brengen u graag op een duurzame manier naar de Eemlandhoeve. Daar kunnen we samen het landleven ervaren (arrangementen). Doel is om deze zorgboerderij te voorzien van een 100% effectieve eigen energieopwekking

en met comfortverhogende voorzieningen een energiebesparing van minimaal 15% te realiseren.

Op de Eemlandhoeve kun je er ook voor kiezen om jouw aandeel energie in te wisselen voor vlees of andere producten uit de winkel.

Feiten
Zorgboerderij en aanbieder van arrangementen, vlees en streekproducten.

Lid sinds: juni 2013
Energie verbruik: 50.000 kWh per jaar
Gas verbruik: 11.000 m3

Plan van Aanpak
Stap 1: warmtenet verbeteren/terugverdientijd 3 jaar! Participeer
Stap 2: energiebesparingsprogramma starten: minimaal 15% effectiever verbruik
Stap 3: comfortdiensten voor gebruikers aanbieden:

  • paniekbutton’s voor zorgboerderij
  • individueel meten en schakelen van grote energieverbruikers
  • brandbeveiliging koppelen de slimme meterkast
  • bij afsluiting worden automatisch alle overbodige energieverslinders uitgezet (besparing 15%)

Schrijf  je nu in voor een participatie energie:

Een energie participatie heeft u al vanaf € 250,- met een gegarandeerd rendement van 3% met een looptijd van 8 jaar. Aan het einde van de looptijd krijgt u uw investering weer terug. Tussentijdse verkoop van uw energie participatie is enkel mogelijk door deze aan Eemstroom aan te bieden.

Die uw aandeel tegen de initiële investeringswaarde overneemt. Eemstroom behoudt zich het recht om hiervan af te zien.  U kunt geen aanspraak maken bij verkoop op het behaalde rendement tijdens het lopende investeringsjaar.

Uw rendement zal aan het einde van elk investeringsjaar aan u uitgekeerd worden in de door u gewenste vorm, financieël of korting lidmaatschap.

Schrijf u vandaag nog in, Eemstroom zal alle geïnteresseerden uitnodigen voor een bijeenkomst waar een totaal presentatie zal plaatsvinden. Hier zal dan de mogelijkheid zijn om uw voorinschrijving definitief te maken.

Intentieverklaring Energieaandeel Eemlandhoeve

Met dit formulier geeft u aan mee te willen doen om de Eemlandhoeve te verduurzamen. Het rendement wordt omgezet in spaarsaldo waarmee u andere regionale diensten kunt afnemen. Wat we alleen niet kunnen doen we wel samen!

    U tekent voor een intentie. Medio oktober 2013 wordt u uitgenodigd voor een bijeenkomst voor gedetailleerde toelichting van het project.

  • Alle persoonsgegevens die Energiecoöperatie Amersfoort (alias Eemstroom) verkrijgt in het kader van het aan u doen van een leveringsvoorstel worden behandeld in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Op dit product zijn de algemene voorwaarden van toepassing.