Update 7 september

Vandaag is weer een mijlpaal bereikt. Voor de eerste kleine testgroep is het hele proces nu doorlopen.

Voor Lex Mellink (Bestuur Eemstroom) ging dat ongeveer als volgt:
Een aantal weken terug tekende Lex een contract voor de levering van EcoStroom en EcoGas via Eemstroom. Er wordt in onze backoffice een administratie aangemaakt en de opdracht voor de overstap wordt bevestigd. We sturen een verzoek voor de inhuizing (zo noemen ze dat in jargon) naar Eneco. Nadat Eneco dit verzoek heeft verwerkt vullen we de administratie van Lex aan met zijn energiegegevens zoals die bekend zijn bij de netbeheerder. De administratie genereert automatisch een voorschotfactuur die Lex vervolgens met een welkomsttekst per mail ontvangt. Het bedrag van de factuur wordt een paar dagen later automatisch van zijn rekening afgeschreven. Van zijn oude leverancier ontvangt hij een eindafrekening.
En zo was het cirkeltje rond en hebben we elke stap van de overstap met succes doorlopen.

Nu kunnen we over naar de volgende stap: Een grotere testgroep!

Wilt u graag als voorloper bijdragen aan een duurzaam Amersfoort? Dat kan, door nu over te stappen en deel uit te maken van de volgende testrun! Alle nodige formulieren vindt u in de bijlage.

Zij die zich al eerder hebben aangemeld en ons hebben gemachtigd om hun energiegegevens op te halen bij de netbeheerder zullen binnenkort van ons een gespecificeerd aanbod ontvangen. Heeft u ons nog niet gemachtigd maar ontvangt u wel graag een gespecificeerd aanbod, dan kan u zich hier inschrijven: http://www.eemstroom.nl/ik-doe-mee/

We zien er naar uit overspoeld te worden met aanvragen!